История Клубного Футбола
Пятница, 29.03.2024, 13:48
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Май » 30 » Черкасский Днепр (Черкассы, Украина) 2013
15:15
Черкасский Днепр (Черкассы, Украина) 2013

Славутич (Черкассы)  2013

 

Сезон 2012/2013 років ФК «Славутич» почав уже не в ролі новачка, а як один із претендентів на підвищення у класі. Враховуючи, що чемпіонат у другій лізі проводиться за новою схемою, керівництво клубу поставило перед футболістами завдання, яке озвучив віце-президент ФК «Славутич» Володимир Ходак: за підсумками першого етапу посісти якнайвище місце у першій шістці команд.

Стартові 7 турів літньої частини чемпіонату продемонстрували, що тепер на ігри із черкаською командою серйозно налаштовуються команди як з верхньої частини турнірної таблиці, так і аутсайдери, які на початку сезону відібрали у «Славутича» 4 важливі турнірні очки.

Крім участі у чемпіонаті України, влітку «Славутич» стартував у розіграші вітчизняного Кубка, де вдало подолав другий попередній етап. Саме кубкова гра наступного етапу 23 вересня проти команди Прем’єр-ліги  ФК «Волинь» (Луцьк) стала певним рубіконом в історії черкаського клубу. Насамперед варто відзначити, що за цією грою спостерігало 9 500 глядачів (стадіон має 10 340 місць), що стало рекордом відвідуваності домашніх матчів черкаських професіональних команд за часи незалежності України. Ще одним позитивним моментом цієї зустрічі була вдала гра черкаських футболістів проти старшої по рангу команди, і підтвердженням цьому став гол-красень на 88 хвилині матчу Але за мить до фінального свистка «Волинь» зуміла зрівняти рахунок – 1:1, а в додатковий час виграти. На думку фахівців, кубковий програш негативно вплинув на подальші ігри черкаських футболістів. У наступних 5 матчах чемпіонату «Славутич» зазнав чотирьох поразок. Серед тих, хто вигравав у черкащан, були й аутсайдери турнірної таблиці. У другій половині жовтня 2012 року було припинено співпрацю з головним тренером клубу Олександром Кирилюком.

Останні 5 матчів першого етапу футболісти «Славутича» грали під керівництвом тренера Анатолія Дейнеко, якому допомагав Сергій Ковалевич. Черкаська команда в останніх матчах зуміла набрати 11 очок з 15 можливих і фінішувати за підсумками цього раунду змагань на четвертому місці, відстаючи від першого та другого місць відповідно на 14 та 4 очки.

У зимове міжсезоння у складі «Славутича» відбулися кадрові зміни. З 1 лютого 2013 року головним тренером команди призначено відомого в країні фахівця – заслуженого тренера України Сергія Пучкова. Першим футбольним трофеєм, виграним черкаським клубом під керівництвом нового головного тренера, став Всеукраїнський турнір «UFI & Zorya-Cup».

 

На короткій весняній дистанції команді не вдалося наздогнати своїх опонентів у боротьбі за вихід до першої ліги. У підсумку «Славутич» другий рік поспіль фінішував у своїй групі на третьому місці.

Попри те, до активу команди слід віднести перемогу над чернігівською «Десною» (єдина поразка, що зазнав безапеляційний лідер змагань) та розгром стрийської «Скали» з рахунком 7:0, що став повторенням рекорду результативності за всю історію виступів професіональних команд міста.

Влітку на головному тренерському містку відбулася чергова зміна. Сергій Пучков очолив команду Прем’єр-ліги, а головним тренером черкаського «Славутича» став його помічник Ігор Петров.

Просмотров: 567 | Добавил: DEKOPATOP_XAOCA | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz