История Клубного Футбола
Пятница, 29.03.2024, 16:39
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Май » 22 » Арсенал-Киевщина (Белая Церковь, Украина)
00:31
Арсенал-Киевщина (Белая Церковь, Украина)

Арсенал-Киевщина (Белая Церковь)

Основан  2006

http://arsenalbc.com

2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015

Найбільше місто столичної області, Біла Церква, було засноване в ХІ столітті князем Ярославом Мудрим як військово-оборонний форпост держави на кордоні тогочасної Київської Русі. Саме відштовхуючись від історичної функції стародавнього міста – захищати та загрожувати, новостворений міський футбольний клуб отримав від засновників у 2005 році свою гучну назву – «Арсенал». Символікою колективу стали традиційні для Білої Церкви луки та стріли, як данина славному ратному минулому. Перехрещені своїми кінцівками луки формують замкнене коло як символ надійності та рівноваги, а три наконечника від стріл у верхній частині клубного герба, створюють ефект стилізованої княжої корони – символу перемоги та амбіційності – і додають до нього позитивної агресії. В середині складної та змістовної композиції розташований логотип – ФК «Арсенал», який у загальному фокусі виглядає лицарським девізом на середньовічному щиті. Знову таки, у відповідності до міської геральдики вибрані клубні кольори – червоний та білий, таким чином підкреслюючи історичну спадкоємність героїчного минулого та сьогодення.

У прем’єрному для себе 2005 році «Арсенал» заявився на першість столичної області серед КФК і зразу здобув 1 місце. Наступний 2006 рік став роком дебюту «червоно-білих» у якості професійного футбольного клубу другої української ліги. Треба зазначити, що відтоді керівництво та весь колектив «Арсеналу» ставить перед собою максимальні задачі та шукає реальні шляхи їх досягнення. За словами засновника та президента «Арсеналу» Юрія Горобця, світова економічна криза ні в якому разі не стане на заваді амбіційним планам білоцерківського клубу та його спрямуванні до підвищення класу.

Прогрес клубу в останні роки справді вражає. Практично розпочавши з нуля, на сьогоднішній день на 70% готовий стадіон в приміському селі Шкарівка з 2-ма футбольними полями, виконаними за найкращими світовими стандартами. Також в недалекому майбутньому планується побудувати в межах міста стадіон з трибунами на 3-5 тисяч посадкових місць з пластиковими кріслами та безпечними проходами між секторами.

Нещодавно керівництво клубу придбало у власність відому міську спортивну базу по вул. Фастівська 19, де на сьогодні і розташована юридична та фактична адреса білоцерківського «Арсеналу». Зважаючи на динаміку розвитку клубного футболу останнім часом, керівництво ПФЛ та ФФУ провели восени 2008 року на базі «Арсеналу» міжнародний семінар УЄФА для іноземних спеціалістів з практичними та теоретичними заняттями. Новаціями європейського футбольного тренінгу поділилися з колегами Білорусі, Вірменії та Молдови провідні вітчизняні фахівці – відомий тренер Віктор Догадайло та технічний директор федерації футболу України Костянтин Вихров. Номінальні господарі семінару з білоцерківського «Арсеналу» в особі клубного функціонера Юрія Рижкова запросили гостей знову приїхати до Білої Церкви за кілька років і оцінити на власні очі тенденції розвитку футбольного господарства та досягнення, власне, футбольної команди, коли на успіх в унісон запрацюють всі наявні клубні ланки – від дитячого тренера місцевого ДЮСШ, до футболіста та президента ФК.

Віддаючи данину приїжджим футболістам, які, наразі, складають кістяк амбітної команди, арсенальці від початку приділяли багато уваги розвитку клубного дитячого футболу. На базі шкарівської середньої школи функціонує футбольний спецклас, а в недалекому майбутньому планується створити на його основі повноцінний футбольний інтернат ФК «Арсенал». Проте, як вже було сказано вище, кістяк складають приїжджі гравці з різних регіонів України. Для них у Білій Церкві створено якісні умови проживання та подальшого професійного зростання. Селекціонери клубу ведуть постійну і кропітку роботу, але варто зазначити, що тепер багато футболістів самі бажають працювати в «Арсеналі» і пропонують йому свої професійні послуги. Цього міжсезоння клубом переглядатимуться гравці вищої, першої та другої ліг, найкращі з яких будуть зачислені до лав «Арсеналу».

Сьогодні клуб має визнаних лідерів, які створюють позитивну «погоду» в команді, необхідну для виконання поставлених професійних задач. В першу чергу це стосується ветерана «Арсеналу», опорного півзахисника Юрія Степанюка, а також кращого бомбардира 1 кола гр. «А» у другій лізі Костянтина Деревльова.

Наприкінці першого кола сезону 2008-2009 з київської «Оболоні» до команди було запрошено нового головного тренера – Ігоря Климентійовича Артимовича, який до «Арсеналу» працював з кількома українськими командами майстрів. На запитання, чим обмежуються футбольні амбіції «Арсеналу», Ігор Климентійович відповів, що у стратегічних планах на майбутнє керівництвом поставлене завдання конкурентоздатності клубу на найвищому рівні. На разі, кожного року «Арсенал» намагатиметься підвищуватись класом , а значить, боротись за 1 місце у лізі з подальшим переходом до вищого дивізіону.

 

Просмотров: 610 | Добавил: DEKOPATOP_XAOCA | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz