История Клубного Футбола
Воскресенье, 05.05.2024, 05:36
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Июнь » 5 » Нефтяник (Ахтырка, Украина) 2003
08:37
Нефтяник (Ахтырка, Украина) 2003

Нефтяник (Ахтырка)  2003

 

 

Дванадцятий чемпіонат «Нафтовик» розпочав майже без кадрових втрат. Залишили колектив Ігор Єрмак, Сергій Панченко, білоруський легіонер Олександр Богайчук, а також росіянин В'ячеслав Холоша, якого не було в команді з середини другого кола минулої першості. Та ці гравці не робили погоди в команді, а надії, що покладались на В’ячеславаХолошу в минулому сезоні, розвіялися безслідно. Запросили до Охтирки гравця одеського «Чорноморця» 24-річного півзахисника Дмитра Крісанова та 21-річного захисника з долинського «Нафтовика» Сергія Іллящука. Повернувся до команди й Олег Шестаков з фарм-клубу – роменського «Електрону». Але з новачків в «основі» регулярно з'являлися тільки ДмитроКрісанов, який значно підсилив середню ланку, та ОлегШестаков, якого й новачком назвати важко, бо він і в попередній першості одягав футболку «Нафтовика», щоправда, як гравець фарм-клубу.

У короткий підготовчий період охтирські футболісти зіграли спаринги з представниками елітного дивізіону українського футболу. Спочатку в Полтаві розійшлися миром з «Ворсклою» – 1:1 (у охтирчан відзначився ДмитроРоманенко), а потім двома складами перемогли в Охтирці харківський «Металіст» з однаковим рахунком 1:0. У грі других команд глядачі, які зібралися на цей матч, побачили у складі «Нафтовика» трьох новачків Олександра Сидоренка з Бородянки, Віталія Задоєнка з Кіровограду та Сергія Ілляшука з Долини. Гра проходила за переваги охтирських футболістів і під кінець матчу Олексій Грачов поставив переможну крапку.

Волею календаря «Нафтовик» перші чотири матчі проводив з новачками ліги. На старті чемпіонату охтирчани легко розібралися з бородянцями. Після цього з шапкозакидацьким настроєм вийшли на матч у Красилові, й після двох грубих помилок воротаря АндріяСиротюка надали суперникові солідну фору, якої так і не змогли ліквідувати. Після цього АндріяСиротюка посадили на лаву запасних, а ВіталійКотляров у чотирьох матчах відстояв на «нуль». Та й команда почала демонструвати змістовну гру: до середини першого кола «Нафтовик» посідав четверте місце, відстаючи від лідера всього на два очка. Здавалося, ще трохи – і команда втрутиться в боротьбу за перше місце, що велася між «Сталлю» і «Зіркою». Але прикра нічия з дублерами київського «Динамо» (охтирчани втратили перемогу за три хвилини до закінчення матчу) вибила футболістів з колії. Та й епідемія травм не давала змоги тренерам виставити оптимальний склад у матчах, що залишилися. Спочатку у матчі за фарм-клуб – роменський «Електрон» – «зламався» Сергій Швець. Опісля кілька матчів вимушений був пропустити Олег Шестаков. Зазнавши травми на тренуванні, поїхав лікуватися до Одеси стрижень півоборони Дмитро Крісанов. Не змогли після ушкоджень повернутися на звичний ігровий рівень Юрій Валяєв і Дмитро Романенко. Потрапив до лазарету й Павло Захаров, який виконував великий обсяг роботи на правому фланзі. Це й призвело до того, що другу частину першого кола «Нафтовик» «провалив», здобувши лише одну перемогу – над «Карпатами-2».

Оскільки в підготовчий період тренерам «Нафтовика» так і не вдалося знайти «забивного» форварда, до лінії атаки був переведений номінальний півзахисник Богдан Єсип. І зі своїм новим обов`язком – забивати м`ячі – він упорався непогано, ставши найкращим бомбардиром команди. Богдан входив і до чільної п`ятірки голеадорів першої ліги.

Розпочавши другу частину чемпіонату з чітким завданням поборотися за одну з путівок до вищої ліги «Нафтовик» із восьми проведених зустрічей одну виграв, одну програв і шість закінчив внічию, що не дозволило боротися за путівку до вищої ліги. Але поступово команда знайшла свою гру і закінчила чемпіонат на почесному четвертому місці.

 

Отчеты на матчах

 

 

Просмотров: 556 | Добавил: DEKOPATOP_XAOCA | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz